Aydın'dan, Seferhisar Tepecik'e doğalgaz müjdesi

14 Aralık 2022 - 18:25

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, İzmir Türk TV'de yayınlanan Gündem Özel programına konuk oldu. Usta gazeteci Ahmet Özsoy'un sunduğu programda Başkan Aydın devletin Seferhisar'a yaptığı yatırımlar hakkında konuştu. Özsoy'un sorularını yanıtlayan AK Partili Aydın, canlı yayında Tepecik mahallesinin sabırsızlıkla beklediği doğalgaz müjdesini verdi.

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, İzmir Türk TV ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programında Ahmet Özsoy'un sorularını yanıtladı. İzmir ve Seferihisar'da yürütülen çalışmaları değerlendiren Başkan Aydın 2022 yılında Seferihisar'a yapılan devlet yatırımları ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Seferihisar’ın Akarca bölgesinin hak ettiği değeri görmediğini ifade eden Başkan Aydın, “Akarca kadar kıymetli bir bölgenin bugün olduğu hali Seferihisar'a yakışmıyor. Yerel yönetimden yeterli hizmeti görmüyor. Bu kadar güzel bir sahilimiz var çevre düzenlemesi yapmak yerine bir de arıtmayı veriyorsunuz” diye konuştu.Seferihisar’ın kronik hale gelen temel sorunlarına değinen Başkan Aydın, “Seferihisar’ın yol, otopark ve trafik sorununa bir de temizlik eklendi bu sorunların derhal çözülmesi gerekiyor” dedi.
Tepecik Mahallesi’nin Merkezinde vatandaşın merakla beklediği doğalgaz çalışmaları hakkında müjde veren Başkan Aydın, “Tepecik Mahallemizde yaşayan hemşehrilerimizinbeklediği bir konuvardı. Müjdeyi ilk kez burada vereyim. İzmir Gaz Tepecik için ihaleyi alan firmayla sözleşmeyi imzaladı çalışmalar en hızlı şekilde tamamlanacak” ifadelerini kullandı.