Cem Yılmaz İzmirlilerle buluştu

27 Eylül 2019 - 18:17

NETTALKS'un söyleşiler serisinin yeni konuğu Cem Yılmaz'dı.

Yaşam koçu Şela Habif’in insanlar arasında köprü kurmak ve birilerini ilham verip onlara katkı sağlamak amacıyla başlattığı söyleşilere konuk olan Cem Yılmaz dinleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. NETTALKS Cem Yılmaz söyleşisi, 26 Eylül Perşembe günü İzmir Swissotel Büyük Efes’te gerçekleşti.
Yaklaşık 800 kişinin izlediği NETTALKS’dan, elde edilen gelirin tamamı Türk Eğitim Vakfı’na bağışlandı. Daha önce Türkiye’nin değerli isimlerinin konukluk ettiği NETTALKS bu defa mizaha farklı bakış açısıyla yaklaşan, güldürürken düşündüren, ince esprileriyle kafa karıştıran Cem Yılmaz’ı ağırladı. Şela Habif, Cem Yılmaz’ı “Stand-up’ta çığır açan” tanımlamasıyla sahneye davet etti. Söyleşi interaktif şekilde gerçekleşti.
Bu tür organizasyonların kendisini çok mutlu ettiğini belirten Cem Yılmaz, yetişemedikleri yerler olduğunda bu tür organizasyonlar ile o yerlere ulaşma imkanı yakaladıklarını ifade etti. Cem Yılmaz, insanların başarılarını kutlamayı çok geciktirdiklerine dikkat çekerek, herkesin kendi hayatında çok ciddi bir gelişim kaydettiğinin farkında olmadığını söyledi. Kendisinin bu farkındalığa çocuk sahibi olunca vardığını örnek olarak veren stand-up’ın ustası Yılmaz, “Kendimi gözlemledim, hangi noktadan hangi noktaya gelmişim ve kendimi hiç kutlamamışım diye düşündüm” diye konuştu.
Şela Habif ile sahneyi paylaşan ünlü komedyen Yılmaz, hayata dair mükemmel tespitlerini paylaştı. İşini hayatı kadar önemsediğini vurgulayan Yılmaz,  bir insanın hayatı ne kadar kontrolü altındaysa mesleğinin de o kadar kontrolü altında olduğuna dikkat çekti.
“Ne kadar işinize önem verirseniz bence meyvelerini de o kadar toplarız” diyen Yılmaz, kendisinin başarısız olma ihtimali üzerine sahneye çıktığını bildirdi. Yılmaz konuşmasının devamında “Benim farkım, sizin farketmediğiniz ama herkesin bildiği dataları işliyor olmam” sözüyle dinleyicilerden büyük alkış aldı.
ÖRNEKLERİ KAHKAHAYA BOĞDU
Yılmaz söyleşide hayata dair verdiği örneklerle hayranlarını kahkahaya boğdu. Harika bir söyleşi gerçekleştiren Habif ve Yılmaz dinleyicilerden tam not aldı. Ayrıca usta komedyen Yılmaz, özgüven ile cahil cesaretinin aynı şey olduğunun altını çizerek, modern dünyada herkesin birbirine bir şeyler öğretme çabasında olduğunu söyledi. Etkinliğin devamında Cem Yılmaz, dinleyicilerin sorularını içtenlikle cevapladı ve konuklar keyifli dakikalar geçirdi.