Didim'de moloz temizleme gerçekleştirildi

18 Ocak 2023 - 13:50

Didim Belediyesi, gelecek nesillere daha temiz bir kent bırakmak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekipleri bu kapsamda, kentte boş alanlara atılan molozları temizleme çalışmalarına başladı. 75. Yıl Sanayi sitesi ile Dolunay caddesi arasından yer alan boş alanlarda temizleme çalışmalarına başlayan Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, molozları kamyonlarla katı atık depolama merkezine gönderdi.

Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, 75. Yıl Sanayi Sitesi ve Dolunay Caddesi üzerinde boş araziye atılan molozlar temizlenmeye başladı. Didim Belediyesi’ne ait iş makineleri ve kepçeler yardımıyla toplanan tonlarca atık moloz kamyonlara yüklenerek katı atık depolama merkezine gönderildi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kentin genelinde temizlik ve hijyen konusunda çalışmalarına taviz vermeden sürdürdüklerini belirtti. İlçedeki sağlıksız ve kötü görünüme sebep olan molozları kaldırmak için çalışma başlattıklarını dile getiren Başkan A. Deniz Atabay, “Çalışma kapsamında 75. Yıl Sanayi sitesi ve Dolunay caddesi üzerinde boş araziye atılan molozları iş makineleri ve kepçeler yardımı ile toplayıp kamyonlara yükleyerek katı atık depolama merkezine gönderiyoruz. Çalışmalarımız ilerleyen günlerde de devam edecektir” diye konuştu.