İzmir Göztepe Maçını Bekliyor!

23 Ocak 2020 - 15:14

Göztepe, yıllar sonra kendisine ait statta maç yapmaya hazırlanırken, İzmirliler de Göztepe'yi evinde seyretmenin heyecanı içinde. İzmir'in birçok semtinde, 'Evimize dönüyoruz' afişleri asan taraftarların Pazar günü oynanacak Göztepe – Maçı için özel koreografı hazırlığı içinde.

Pazar günü İzmir’de kelimenin tam anlamıyla Göztepe günü yaşanacak. Göztepe yıllar sonra, kendisine ait semtinde yapılan sahada Beşiktaş ile ilk karşılaşmasını yapacak. Göztepe’nin kendisine ait evinde yapacağı ilk maçın heyecanı ise tüm İzmir’e yayılmış durumda.
İzmir’in birçok semtinde ana caddelerin üzerinde ‘Evimize dönüyoruz’ afişleri asan Göztepe taraftarları, yıllar sonra kendilerine ait modern bir sahada takımlarını desteklemek ve keyfini sürme heyecanı içinde.
Göztepe – Beşiktaş maçıyla birlikte açılışı yapılacak olan Gürsel Aksel Spor Kompleksi ve Sağlık Merkezi’nin açılışının son Başbakan, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir Milletvekilleriyle birlikte yapacak.
Göztepeli taraftarlar ise, kavuşacakları evlerinde, oynayacakları ilk maç için özel koreografi hazırlığı içinde. Pazar günü,  Göztepe Beşiktaş maçı ve skorundan daha çok, sahanın açılışını ve Göztepe taraftarının görsel şöleninin konuşulacağı tahmin ediliyor.