İzmir MHP'den "Tanışma ve Birlik Kahvaltısı"

18 Kasım 2019 - 17:31

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı, Gaziemir'de 'Tanışma ve Birlik Kahvaltısı' organize etti. Etkinliğe, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin yeni il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Partililer kahvaltıya eşleriyle birlikte katıldı. Programda, partililere seslenen Başkan Şahin, önemli açıklamalarda bulundu. Kendilerinin mukaddes bir davanın mensupları olarak nitelendiren Şahin, başta kendi eşi olmak üzere çalışma arkadaşlarının eşleri, hanımefendilere seslendi. Türkiye ve Türk Milleti’nin dünya üzerinde çok önemli bir yerde durduğunu kaydeden Şahin, tarihi birikimlerinin ve milli sorumluluklarının kendilerini önemli görevler yapmaya sevk ettiğini belirtti. Dünyaya ve bilhassa bölgeye kan ve gözyaşının hakim olduğunu vurgulayan Şahin,
MHP’li Veysel Şahin konuşmasında, Türkiye’nin güçlü bir toplumsal mutabakata ihtiyaç duyduğunu dile getirerek, dünyada yaşanan vahşetin Türk Milletini tarihi bir göreve doğru zorladığını ifade etti ve bundan kaçamayacaklarını söyledi. Şahin, Türkiye’nin önüne çıkan engelleri aştığını ve dışarıda çok büyük adımlar attığını belirterek, bu adımları daha sağlam atabilmek için Türkiye’de çok güçlü bir mutabakata ihtiyaç olduğunu vurguladı. Milli ve ahlaki değerlere sıkı sıkıya bağlı sevgi, saygı ve adalete dayalı bir milli mutabakat yapmaları gerektiğini, burada kendilerine yani İzmirli Türk Milliyetçilerine çok önemli görevler düştüğünü söyleyen Şahin, “Çünkü üzerinde yaşadığımız bu şehir Türkiye değerlerinin kalbini oluşturuyor” diyerek, bu değerleri buradan herekte geçirerek Türkiye’ye açabileceklerini ve Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu toplumsal mutabakatı gerçekleştirebileceklerini belirtti. Açıklamasının MHP’li Şahin şu ifadeleri kullandı:
“Dikkat edin biz Türkler şehirlerimize ‘İl’deriz. Eski Türklere göre il, insanların içinde barış, sevgi ve saygıyla yaşadığı şehirler demektir. İşte güçlü ve büyük cihan devletleri kurmamızın şifresi bu. İnsanları barış, sevgi, saygı içinde yaşatabilmek. Ben bunu yeniden başarabileceğimize inanıyorum. Mazlum insanların özlemle beklediği Türk bunu başaracaktır. İzmir’de bunun ilk adımlarını atılabiliriz. Milli ve Ahlaki değerlerde bir araya gelen insanlar neleri başarmaz ki? Çalışma arkadaşlarımla her alanda böyle bir sevgi ve saygı seli başlatacağız. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Bu birliği kursa kursa yine biz Türk Milliyetçileri kuracaktır.”