İzmirspor'da Hedef İzmir Şampiyonluğu!

24 Ocak 2020 - 14:46

İzmirspor U12 Futbol Takımı, gurubunda averajla ikinci olarak, guruptan çıkıp, Ümit Kayıhan İzmir U12 Ligi Play Of Guruplarına katılmaya hak kazandı.

İzmirspor’un U12 Futbol Takımı, bu yıl karşılaştığı maçlardan sadece birini kaybederek büyük bir başarıya imza attı. Gurubunda averajla ikinci sırada kalıp, play of oynamaya hak kazanan İzmirspor U12 Futbol takımı, play of da Urla Belediye Spor ile eşleşti. Bu maçı almaları halinde ise bölge guruplarına katılacak.
İzmirspor’da U12 takımının başarısı, takım oyuncuları çocuklar ve velilerinin katılımıyla coşkulu şekilde kutlandı. U12 Futbol Takımı oyuncuları için özel pasta yaptıran aileler, evlerinde hazırladıkları yiyeceklerle, toplantı adıyla çocuklara sürpriz yaptılar.  Haftalardır mücadele eden çocuklarının başarısına hem katkı koydular, hem de ortak oldular.
İzmirspor U13 Takımının antrenörlüğünü yapan ve bir dönem İzmirspor’da top oynayan Hasan Gostak, iyi bir takım olduklarını, iyi çalıştıklarını ve oyuncuları arasındaki ilişkinin, motivasyonun, eğitimin en üst düzeyde olduğunu belirterek, hedeflerinin İzmir şampiyonluğu olduğunu belirtti.