Temizlik Çalışanlarını Çiğ Köfte ile Ödüllendirdi

24 Mart 2020 - 18:06

Bergamalı esnaf Sinan Doğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte ve hijyen çalışmaları yapan temizlik çalışanlarını çiğ köfte ile ödüllendirdi. Belediye Temizlik Birimi çalışanlarına çiğ köfte dağıtan Sinan Doğan, işçilere emekleri için teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği organizasyon ile sağlık çalışanlarına da çiğ köfte ikramında bulunan Doğan, “ sağlık çalışanlarımız çok zor şartlarda bizim sağlığımız için çalışıyorlar. Ben de onlara destek olmak için böyle bir ikramda bulundum. Onlar çok daha iyi şeyleri hak ediyorlar” diye konuştu.
Sağlık çalışanlarından sonra belediye temizlik çalışanları içinde benzer bir organizasyon yaptığını vurgulayan Doğan şunları söyledi:
“Ülkece zorlu bir dönemden geçiyoruz. Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere temizlik işçilerimizde bizim sağlığımız için kendi hayatlarını riske atarak şehrimiz sokaklarında gece gündüz demeden temizlik ve dezenfekte yapıyorlar. Ben çalışmalarını taktirle karşılıyorum. Onlara bu çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istedim. Arkadaşlarımla hazırladığımız çiğ köfte paketlerini işçilere dağıttık. Onlar için ne yapsak azdır. Onların çalışmaları sayesinde bu virüsten kurtulacağız. Kendilerine bu emekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.
Gece gündüz demeden Koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte ve hijyen için faaliyetlerine devam eden, bu zorlu süreç içerisinde sağlıkçılarımız, güvenlik güçlerimiz gibi çalışmalarını aralıksız sürdüren belediyemiz Temizlik İşleri Birimi’ne Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.
BAŞKAN YARDIMCISI UYAR’DAN İŞÇİLERİMİZE ALKIŞ
Ziyarette bu zorlu süreçte gece gündüz demeden çalışan temizlik işçilerimize teşekkür eden Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar, “Ülkemizin sağlık çalışanları gibi sizde alkışı hak ediyorsunuz. Belediyemizdeki en zorlu görevlerden birisini sizler yerine getiriyorsunuz. İlçemizde Koronavirüs tedbirlerimizi sizlerin sayesinde artırmış bulunuyoruz. Sizden isteğimiz bu süreçte kendi sağlığınıza, kişisel temizliğinize daha çok dikkat etmeniz. Tarafımızdan temin edilen koruyucu giysi ve eşyalarınızı mesainiz boyunca hiç çıkarmadan kullanmanız.  Bu hem sizin hem aileleriniz sağlığı için son derece önemli.  El birliği içerisinde bu zorlu süreci beraberce atlatacağız” dedi. Konuşmasının ardından bir alkışı da siz hak ediyorsunuz diyen Başkan Yardımcısı Uyar, işçileri bir süre alkışladı.
Belediye Başkan Yardımcısı tarafından alkışlanarak onore edildiklerini vurgulayan Temizlik çalışanları ise görevlerini layığı ile yapmaya çalıştıklarını, Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar’ın ziyaretinden memnunluk duyduklarını ifade ettiler. Esnaf Sinan Dağan’ın ikramlarını vatandaşların çalışmalarını taktirle karşıladığını gösterdiğini kaydeden işçiler,” çalışmalarımızın taktirle karşılandığını görmek bizleri mutlu etti”dediler.