Başkan Kılıç muhtarları dinledi

Buca Belediyesi daha ve güzel bir Buca için çalışmalara başlıyor. Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, başlatacakları proje ile yaklaşık iki hafta boyunca saha çalışmaları sürdürerek, 47 mahalle muhtarıyla bir araya gelecek.

Başkan Kılıç muhtarları dinledi

Buca Belediyesi daha ve güzel bir Buca için çalışmalara başlıyor. Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, başlatacakları proje ile yaklaşık iki hafta boyunca saha çalışmaları sürdürerek, 47 mahalle muhtarıyla bir araya gelecek.

Başkan Kılıç muhtarları dinledi
08 Ekim 2019 - 18:47

Başkan Kılıç, saha görüşmeleriyle hem vatandaşın hem de muhtarların taleplerini dinleyecek ve çalışmaları yerinde inceleyecek.
“Buca’nın tıkanan damarlarını açıyoruz” diyen Başkan Kılıç, proje kapsamında icraat müdürleriyle sahaya indi. Projeleri sahada olgunlaştırma yoluna giden Başkan Kılıç, bu amaçla Buca’da bulunan 47 mahalle muhtarıyla bir araya gelecek.
Yerinde yönetim ilkesiyle Buca sokaklarında ve muhtarlıklarda yoğun bir mesai gerçekleştirmeye hazırlanan Başkan Kılıç, Bucalı hemşerilerin daha güzel ve temiz bir çevrede yaşayabilmeleri için sorunsuz bir kent yapma hedefiyle çalışmalarını harekete geçiriyor.  Göreve başladığı gün vatandaşın sorunlarına kalıcı çözümler için seferberlik ilan eden ve altı aylık sürede bu seferberlik üzerine çalışmalar gerçekleştiren Başkan Kılıç, icraatlarla ilgili başkan yardımcıları, park ve bahçeler, fen işleri, temizlik işleri, tesisler, zabıta ve muhtarlık işleri müdürleriyle Buca sokaklarını arşınladı.
MUHTARLAR, BAŞKAN KILIÇ’A DOSYA SUNDU
47 mahallenin muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinleyecek olan Başkan Kılıç. Başlangıç olarak Buca’nın dezavantajlı mahallelerinden Fırat, Seyhan, Yeşilbağlar, Göksu ve İnkılap mahallerine ziyarette bulundu. Mevcut çalışmaların değerlendirilmesi ardından, mahalle muhtarlarıyla birlikte sorunlar konuşuldu. Muhtarlar hazırlamış oldukları dosyaları Başkan Kılıç’a sundular. Talepler ise öncelik sırasına koyularak, müdürler tarafından planlamaya alındı.
Muhtarlar, görüşmeler boyunca sorunları ve talepleri ilgiyle dinleyen Başkan Kılıç’a, göreve geldiğinden bu yana altı aylık süreçte özellikle temizlik ve park düzenlemelerinde atılan olumlu adımlar için teşekkür etti. Muhtarlar, asfaltlama, yağmur suyu, kentsel dönüşüm, ulaşım,  sosyal hizmetler, sosyal tesis gibi konulardaki taleplerini Kılıç’a ilettiler.
“TIKANIKLARI TESPİT ETTİK”
Muhtarlarla yapıla alan incelemeleri sonrasında Başkan Kılıç mahalle esnafı ve hemşerileriyle bir araya geldi. Hemşerilerinin makul talepleri olduğunu belirten Kılıç, vatandaşların en doğal isteğinin, temiz ve düzenli bir çevrede yaşamak olduğunu bildirdi.  Bu isteği gerçekleştirebilmek için altı aylık sürede belediyenin asli görevi olan faaliyetlerinde tıkanıklıkları tespit ettiklerinin bilgisini veren Başkan Kılıç, “Tıkanan ana damarları kalıcı bir şekilde açmak için kıt kaynaklarla en verimli çalışmayı yapabilmek için çalıştık. Şimdi sokak sokak gezerek tıkanan kılcal damarları da yerinde açıp sorunsuz bir Buca’yı inşa edeceğiz. Bizim asli görevlerimizi gerçekleştirmemiz bir proje değil zorunluluktur. Artık Buca’da temizlik, park, yol gibi sorun kalmayacak” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum