Batur: Emin adımlarla ilerliyoruz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Zeytinlik’te bulunan çoğu binaya doğalgaz getireceğinin haberini verdi.

Batur: Emin adımlarla ilerliyoruz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Zeytinlik’te bulunan çoğu binaya doğalgaz getireceğinin haberini verdi.

Batur: Emin adımlarla ilerliyoruz!
02 Temmuz 2019 - 12:56

Bu kış Zeytinlik Mahallesi’de ısınacak
Zeytinlik Mahallesi’nde ki 1500 hane önümüzdeki kış doğalgaz ile ısınacak. Batur, çalışmaları başlatıyor. Başkan Batur, konu hakkında detaylı açıklamalar yaparak, “2011 yılında Narlıdere’nin ısınması için İzmir Doğalgaz firması ile çalışmalara başlayarak hızla vatandaşın hizmetine sunduk. Seçim sürecinde de belirterek “Konak Narlıdere  gibi olacak” dedik ve bu doğrultuda emin adımlarla ilerliyoruz. Yıllardır Zeytinlik Mahallesi’ne doğalgaz gelmesi için çabalayan mahalle muhtarı Kamil Soydam ile bir araya gelerek bölgede çeşitli incelemeler yaptık. Gürçeşme Caddesini ve 43. Sokağı kapsayan çalışma hakkında İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik ile görüştük. Halkımızın taleplerini dile getirdik ve gerekli desteklerde bulunacağımızı söyleyerek doğalgazın önümüzdeki kış aylarına yetişmesi konusunun önemini aktardık” dedi.
Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik’in kendilerini kırmadığını söyleyen Başkan Batur gerekli işlemlerin başladığını belirterek, “Çalışmalar yarın başlıyor. Artık Zeytinlik Mahallesi’ne doğalgaz gelecek, çalışmalar yaz boyunca sürecek ve bu kış evler sıcacık olacak” diye konuştu.
Başkan Batur desteği ve emeği olan başta Zeytinlik Mahallesi Muhtarı Kamil Soydam’a ve mahalle sakinlerine teşekkür etti. Birlikte olunca daha güzel kararlar alındığını vurgulayan Batur, “Konak’a gelirken ifade ettiğim gibi “Birlikte Konak daha güzel olacak” diyerek, mahalle sakinleri adına Doğalgaz Genel Müdürü Yetik’e teşekkürlerini sundu.
Doğalgaz çalışmalarının başlaması için çok mücadele ettim
Doğalgaz’ın Zeytinlik Mahallesi’ne gelmesinden dolayı çok memnun ve mutlu olduklarını belirten Muhtar Soydam, “Doğalgaz için uzun yıllardır boyunca çabaladım. Dört yılın sonunda nihayet mutlu sona gidiyoruz. Artık mahallede yaşayan herkes kış aylarında sıcacık evinde oturabilecek. Yanımda olan ve desteğini esirgemeyen başta Başkan Batur olmak üzere Doğalgaz Genel Müdürü Yetik ve Doğalgaz yetkililerine, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Haber: Gülşah ZENCİR
 
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum