Sağlık Çalışanları İçin Kampanya Başlatıldı

Şişecam, küresel salgına karşı verilen mücadeleye destek olmak amacıyla geliştirdiği cam yüzeylerdeki virüs ve bakterilere karşı etkili V-Block Teknolojisi ile üretilen kupayı sağlık çalışanlarına hediye edecek.

Sağlık Çalışanları İçin Kampanya Başlatıldı

Şişecam, küresel salgına karşı verilen mücadeleye destek olmak amacıyla geliştirdiği cam yüzeylerdeki virüs ve bakterilere karşı etkili V-Block Teknolojisi ile üretilen kupayı sağlık çalışanlarına hediye edecek.

Sağlık Çalışanları İçin Kampanya Başlatıldı
14 Mart 2021 - 00:51

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü’nün koordine edeceği kampanya ile Şişecam, Antimikrobiyal             V-Block Teknolojisi’ne sahip  1 milyon 270 bin adet Paşabahçe kupasını, Türkiye’de pandemiye karşı mücadele veren tüm sağlık çalışanlarına hediye edecek. Şişecam, bu bağış kampanyası aracılığıyla Covid 19’a karşı etkili ürünlerini 81 ilde kamu hastaneleri bünyesinde pandemiye karşı mücadele veren sağlık çalışanlarının hepsine ulaştıracak.
Şişecam Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, Küresel salgının damga vurduğu bir yılı geride kaldığını sıra dışı günlerden geçtiğimizi vurgulayarak, “Tüm paydaşlarımız için sürdürülebilir değer yaratan bir dünya şirketi olma vizyonumuz doğrultusunda, pandeminin başından bu yana  Şişecam olarak biz de mücadeleye katkı sağlayabileceğimiz çalışmalara odaklandık ve cam yüzeylerde virüs ve bakterilere karşı etkili Antimikrobiyal           V-Block Teknolojisi’ni hayata geçirdik. Patent başvurusunu da yaptığımız yüzde 100 yerli bu teknolojinin Sağlık Bakanlığı onay ve ruhsat süreçlerini de Aralık ayında tamamladık. Ardından üretimine başladığımız V-Block Teknolojisi’ne sahip dünyanın ilk antimikrobiyal kaplamalı cam ev eşyası ürünlerini Paşabahçe markamız ile Şubat ayında Türkiye ve dünya piyasalarına sunduk.” Dedi. Pandemi döneminde özveri ile çalışan sağlık çalışanlarını da unutmadıklarını kaydeden Kırman, “Aynı zamanda  Covid-19 dahil birçok virüs ve bakteriye karşı etkili V-Block Teknolojisi’ni pandemiye karşı büyük bir özveriyle en ön saflarda mücadele veren sağlık çalışanlarımıza ulaştırmak üzere Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü koordinasyonu ile geniş kapsamlı bir bağış kampanyası başlattık.” Diye konuştu.
14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle bu bağış kampanyasını  başlattıklarını ifade eden Kırman, “ Bu kampanya ile pandemiye karşı mücadele veren tüm sağlık çalışanlarımıza ulaşarak, pandeminin başlangıcından bu yana gösterdikleri büyük özveri ve olağanüstü çaba için minnetimizi ifade etme ve  teşekkür etme fırsatı bulacağız. Covid- 19’a karşı yüzde 94.1 etkili olduğu T.C. Sağlık Bakanlığı onaylı akredite labotatuvarlar tarafından test edimiş olan V-Block Teknolojisi’ne sahip Paşabahçe kupalarının dağıtımına başladık. Temmuz ayı sonu itibariyle ürünleri Türkiye’de kamu hastaneleri bünyesinde pandemiye karşı mücadele veren tüm sağlık çalışanlarımıza ulaştırmış olacağız.” Dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum