Sandal, yapısal sorunları ele aldı

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediye bürokratları ve meclis üyeleriyle beraber yaptığı mahalle gezilerine devam ediyor.

Sandal, yapısal sorunları ele aldı

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediye bürokratları ve meclis üyeleriyle beraber yaptığı mahalle gezilerine devam ediyor.

Sandal, yapısal sorunları ele aldı
25 Eylül 2019 - 10:09

Tepekule, Osmangazi ve Çay Mahallelerini ziyaret eden Başkan Sandal, 6 ayda bir bu ziyaretleri gerçekleştireceğini söyledi. Söz verdiği işlerin yapılıp yapılmadığını da kontrol edeceğinin bilgisini veren Sandal, eksikler varsa bir an önce giderilmesini sağlayacaklarını vurguladı.
Başkan Sandal, muhtarlar, vatandaş ve esnafla bir araya gelmeye devam ediyor. Mahalle sorunlarının çözümü için çeşitli çalışmalar yapan Başkan Sandal, “İlçemizin tüm sıkıntılarını zamanla çözeceğiz tribüne değil, işe oynuyoruz” diye konuştu.
 
BAŞKAN SANDAL MÜJDE VERDİ
Tepekule Mahallesi’ni yerinde tespit eden Sandal, Mahalle Muhtarı Songül Tuğcu ile görüştü. Muhtar Tuğcu, kullanılmayan basketbol sahalarının değerlendirilmesini, park malzemeleri ve oyun grupları ile kent mobilyalarının yenilenmesini talep etti. Kış aylarındaki bazı su baskınlarından da şikayetçi olan Tuğcu, kaldırım işgalleri ve yol düzenlemeleri ile ilgili de mahallede yapılması gerekenleri aktardı. Başkan Sandal ise kullanılmayan sahalardan birisini yenileyeceklerini diğerini de vatandaşların kullanımı için sosyal tesise dönüştüreceklerinin müjdesini verdi.
Çay Mahallesi’nde de inceleme yapan Başkan Sandal, Muhtar Sabri Yılmaz ile mahalle sorunlarını konuştu. Muhtar Yılmaz, Pazar yeri yakınına mescit talep etti. Buna karşılık Başkan Sandal, bürokratlarına talimat verdi ve Sancak Camisi etrafında yeni bir çevre düzenlemesi yapılacağını kaydetti.
 
“ACİLDEKİ DOKTOR GİBİYİZ”
Osmangazi Mahallesi’nde de inceleme yapan Başkan Sandal, Muhtar Erol Güdücü’nün sorunlarını dinledi. Muhtar Güdücü, halı saha, kreş ve imar planlarına yönelik şikayetlerini anlattı. 10 yıllık genç bir belediye olarak tüm sorunları zaman içinde tek tek çözeceğini bildiren Başkan Sandal, “Acildeki doktor gibiyiz. Önce hastanın kalbine bakalım, sonra kırık çıkığa bakarız. Yoksa hastayı kaybederiz. Bu yüzden önce yapısal sorunları ele alıyoruz. Kentimizin tüm sorunlarını da çözeceğiz. 24 mahalleye açacağımız kreşlerimizle hem sizin kreş talebinizi yerine getireceğiz hem de annelerin sosyal hayata katılmalarını sağlayacağız" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum