Başkan Tugay’a teşekkür plaketi

Balkan Dernekleri, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı ziyaret etti. Başkan Tugay’ın makamında ağırladığı Balkan Dernekleri Başkanları, Tugay’a teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Tugay’a teşekkür plaketi

Balkan Dernekleri, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı ziyaret etti. Başkan Tugay’ın makamında ağırladığı Balkan Dernekleri Başkanları, Tugay’a teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Tugay’a teşekkür plaketi
19 Aralık 2019 - 16:20

Geçtiğimiz ay Karşıyaka, Balkan Dernekleri başkanları ve Karşıyaka Belediyesi işbirliğinde düzenlenen “1. Balkan Kültür Şenliği”ne ev sahipliği yapmıştı. Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın katkısının büyük olduğu şenliğe ilgi yoğun olmuştu. Bu katkıyı karşılıksız bırakmak istemeyen dernek başkanları, Başkan Cemil Tugay’ı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler. Ziyarette ayrıca, Karşıyaka’da bir ilk olacak “Karşıyaka Balkan Platformu”nun kuruluşunun da müjdesi verildi.
Başkan Tugay’a gerçekleştirilen ziyarete, Karşıyaka Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Remzi Akyürek, Çameria Arnavutları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Bayru, Ege Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Serdar Bahar, Rodos İstanköy ve Onikiada Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaymakçı ile Karşıyaka Kent Konseyi Hemşehrilik Çalışma Grubu Başkanı ve Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Şevket Balla katılım gösterdi. Tugay, başkanları makamında ağırladı.
DÖRT DERNEK BİR PLATFORM
Dernek başkanları ziyaret esnasında, Balkan Kültür Günleri Şenliği’nin yoğun katılım ve coşkuyla gerçekleştirdiklerini belirtti. katkılarından dolayı Başkan Tugay’a teşekkürlerini sunan dernek başkanları, ayrıca plaket takdim etti. Başkanlar, iş birliği içinde çalışarak Balkan kültürünün güzelliklerini daha fazla insana tanıtmak amacıyla “Karşıyaka Balkan Platformu”nu kurduklarını kaydetti. Platform çatısı altında, dört dernek olarak güçlerini birleştirdiklerini bildiren başkanlar, Karşıyaka’da bir ilk olan bu girişimlerinde, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın destekleyici tavrının katkısının büyük olduğunu söylediler. Başkanlar, Cemil Tugay’a Balkan Derneklerine gösterdiği değer için teşekkür ettiler.
CEMİL TUGAY
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ise konuşmasında ortak çalışmalarının süreceğinin mesajını verdi. Balkan kültürünün, kendi kültürlerinin ayrılmaz bir parçası olduğuna dikkat çeken Başkan Tugay, Karşıyaka’nın da ortak bir payda olduğunu dile getirdi. Birlik ve beraberliği güçlendirmek; Balkan Kültür Günleri Şenliği gibi nice buluşmalara ve projelere imza atmak için daima el ele çalışacaklarını ifade eden Başkan Tugay, “Yakın zamanda güzel sürprizlerimiz de olacak. Karşıyaka Balkan Platformu’nun kuruluşuna emek veren herkesi kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.  
Karşıyaka, karşıyaka belediyesi, cemil tugay, Balkan dernekleri, remzi akyürek, hüseyin bayru, Mustafa kaynakçı, şevket balla, Balkan kültür günleri şenliği
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum