Büyük Ödül Koruncuk Vakfı'na!

Büyük Ödül Koruncuk Vakfı'na!

Büyük Ödül Koruncuk Vakfı'na!
29 Şubat 2020 - 13:18

İSTAVDER İstanbul Tavla Spor Kulübü Derneği, 12. Yıl dönümü nedeniyle düzenlenen turnuvada büyük ödül olan arabayı Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Koruncuk’a bağışladı. Dernek Başkanı Fuat Erdağ, spor derneği olarak sosyal sorumluluk içinde hareket etmeyi uygun gördüklerini belirtti.

İstanbul Tavla Spor Kulübü Derneği, kuruluşunun 12. Yılı nedeniyle Uluslararası tavla turnuvası düzenledi. İstanbul’da düzenlenen turnuvaya, yurt içinden ve yurt dışından olmak üzere 400 üzerinde tavla sporcusu katıldı. Üç gün süren turnuva çeşitli kategorilerde düzenlenirken, toplam ödül 200 Bin TL olarak açıklandı. Turnuvanın büyük ödülü ise, turnuva sponsoru olan Skoda’dan araba oldu.
Otomobil hediyeli turnuvanın sonunda İSTAVDER Başkanı Fuat Erdağ, kazanılan ödülü derneğin sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmesine bağlı olarak, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Koruncuk’a verilmesine karar verdi.

Dernek olarak, sosyal sorumluluklarının bilincinde olduklarını, bu amaçla zaman zaman turnuvadan çıkan ödülleri, insanlarla paylaşmayı uygun gördüklerini belirten Erdağ, “12. Yıl dönümümüzde düzenlediğimiz turnuvanın büyük ödülü olan otomobili Koruncuk vakfına daha önce açıkladığımız gibi bağışladık. Amacımız ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşmakta üstün gayret gösteren Koruncuk Vakfı’na destek olmak,  onlar vasıtasıyla çocuklarımızın ihtiyaçlarını gidermek oldu” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum