“Hepimiz aynı gemideyiz”

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan'ı makamında ziyaret etti.

“Hepimiz aynı gemideyiz”

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan'ı makamında ziyaret etti.

“Hepimiz aynı gemideyiz”
11 Temmuz 2019 - 14:38

Berna VATANSEVER / ÖZEL HABER - Herkese eşit davranıp herkese eşit hizmet verecek bir belediye başkanı seçildiğini söyleyen Zekeriya Hazırbulan, “Teşkilat olarak gördüğümüz kadarıyla İzmir’e güzel hizmet sağlayacağınızı düşüyoruz” dedi.
Zor ve yorucu bir süreç geçirdik diyerek sözlerine başlayan Deniz Yücel, “ Tüm siyasi partiler ve halkımız seçim yaşamaktan yorulmuş durumda. Yerel seçimler takvimine göre gerçekleşti. Özellikle 31 Mart yerel seçimleri ülkemizin demokratikleşmesi adına gerçekten umut verici bir sonuç oluşturdu Türkiye genelinde. Biz İzmir’de de bundan sonraki süreçte tüm siyasi partilerle daha fazla görüşüp fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz. İzmir’in daha iyi hizmet alması için birlikte hareket etmemiz gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.
MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN
Adalet ve Kalkınma Partisi göreve geldikten sonra kendisini ziyaret etmeyi planladıklarını ancak araya bir takım şeylerin girdiğini söyleyen Yücel, “AK Parti’ye ziyaretimizi dün gerçekleştirebildik. Siz zaten seçimden sonra ziyaretimize gelmiştiniz biz de iadeyi ziyaret yapalım istedik. 31 Mart yerel seçimleri ve 23 Haziran İstanbul seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte Türkiye daha huzurlu, daha insana dönük bir yönetim anlayışıyla daha iyi yerlere gelir” dedi.
“Bir kutuplaşma süreci atlattık” diyerek sözü yeniden devralan Hazırbulan sözlerini şöyle sürdürdü: “Çok şükür milletimiz bu kutuplaşma karşısında çok fazla pirim vermedi. Bu güzel bir gelişme. Bir gerginlik olmadı. Gerginlik siyasetiyle bir yere varmak mümkün değil. Fikirlerimiz düşüncelerimiz bazı yaşantılarımız farklı olabilir ama aynı gemideyiz. Bu gemide bir hasar olduğu zaman hepimiz zarar görürüz. Bu yüzden bu gemiyi nasıl daha ileriye götürürüz bunu düşünmeliyiz. Yakın zamanda bir seçim yok yani inşallah diyelim, her an olabilir sonuçta mevcut iktidar bunu çok iyi başarıyor çünkü. Bir bakmışsınız erken seçim olur. Dolayısıyla en azından bir dört yıl seçim olmayacağını ön görüyoruz. Artık dostluklar ön planda olmalı, ekonomiye odaklanmalıyız. Akraba ekonomisi değil de riyakat ekonomisi olursa daha rahat ederiz. Tarımda çok sıkıntılarımız var. Yanlış tarım politikaları uyguluyoruz. Okul konusunda da ne yazık ki her sene bir sistem geliyor. Dış politikaya karşı dik duruşu var devletimizin. Diklenme ayrıdır, dik durma ayrıdır. İnşallah şahsiyetli bir politika uygulayacağız. Cumhur Başkanımız dik duruşuyla meşhur. İnşallah seçilen başkanlarımız hayırlı hizmet yaparlar. Biz de her konuda elimizden geleni yaparız. Üzerimize düşen bir şey varsa milletin menfaati için hazırız.”
Ziyaretin sonunda İzmir CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Saadet Partisi İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan birlikte poz verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum