İSTAVDER'den Büyük Karşılaşma!

İSTAVDER'den Büyük Karşılaşma!

İSTAVDER'den Büyük Karşılaşma!
16 Şubat 2020 - 15:41

İSTAVDER İstanbul Tavla Spor Kulübü Derneği, Şubat ayının sonunda İstanbul’da derneğin 12. Kuruluş  yıl dönümü nedeniyle büyük tavla turnuvası düzenlendi.  Turnuvada dağıtılacak toplam ödül ise 200 bin TL.
İstanbul Tavla Spor Kulübü Derneği, 12. Kuruluş yıl dönümüne büyük tavla turnuvası düzenleyerek kutlayacak. Kısa adı İSTAVDER olan derneğin Başkanı Fuat Erdağ ve yönetim kurulu üyeleri, 400’ün üzerinde tavla oyuncusu katılacak.

Yurt içi ve yurt dışından gelecek olan tavla sporcularıyla, turnuva iki gün boyunca sürecek.
İstanbul’da dünyanın ve Türkiye’nin büyük tavla oyuncularını misafir edecek olan İSTAVDER 12. Yıldönümü tavla turnuvasından dağıtılacak ödül ise, toplam 200 Bin TL olarak açıklandı. Daha önce yapılan turnuvalara katılarak dereceye giren 128 tavla sporcusunun otomatik olarak katıldığı turnuvaya, dışardan katılım ise serbest bırakıldı.

Turnuvada çeşitli kategorilerde hem para, hem hediye ödüllere verilecek. Turnuva sonunda ise sürpriz sanatçıların katılacağı, 12. Yıl dönemi özel kutlama gecesi düzenlenecek. İSTAVDER Derneği Başkanı Fuat Erdağ, tavla sporunu tutkun olan herkesi turnuvanın kapılarının açık olduğunu, tavla sporunun geliştirmek adına yaptıkları organizasyonların da her yıl daha büyüyerek geliştirdiğini söyledi.


 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum