Karabağlar'da Birlik Mesajı!

Karabağlar'da Birlik Mesajı!

Karabağlar'da Birlik Mesajı!
07 Mart 2020 - 09:58

AK Parti Karabağlar ’da, 15 Mart’ta yapılacak olan kongre öncesi Genel Merkezin onayını alarak yeniden aday olan İrfan Doğruca, teşkilatla bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
AK Parti İzmir’de kongre haftasına girdi. İlçelerde gerek atamayla, gerekse aday gösterilerek kongreye başkan adayı olarak girecekler, teşkilatlarla bir araya gelerek, kongre öncesi hazırlıkları değerlendirmeye başladılar.
Bu değerlendirmelerden birisini de AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı yaptı. AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Genel Merkez tarafından yeniden başkanlığa aday olması konusunda onay verilmesinden sonra kongre hazırlıklarına hız verdi.

Başkan Doğruca, önceki gün ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarında görev yapanlarla Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nde toplantı yaptı.  Toplantıda,  salonda olduğu gibi birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Doğruca, “Bugüne kadar birlikte yaptığımız çalışmalar,  Genel Merkezimiz tarafından takdir edildi ve bizlere göreve devam etmemiz konusunda yetki verildi. Şimdi kongre hazırlıklarını eksiksiz olarak tamamlayarak, Ak Parti’mize, İzmir’imize, Karabağlarımıza yakışan şekilde bir kongre sürece geçirmeliyiz. Bunu da birlik ve beraberliğimizi göstererek yapacağız. “ dedi.

Hiç kimseyi dışlamadan, herkesi kucaklayacak bir kongre sürecinde olacaklarını belirten Başkan Doğruca, “AK Parti teşkilatlarında görev yapmış, yapan, gönlünü AK Parti’ye veren herkes bizim için kıymetlidir. Hep birlikte, birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza ederek Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte 2023 hedeflerine doğru ilerleyeceğiz, hedefimizi tutturacağız” dedi.
Başkan ve kongrenin Genel Merkez onaylı tek başkan adayı İrfan Doğruca’nın konuşması,  istişare toplantısına katılanlar tarafından, alkışlarla, coşku içinde karşılandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum