Öğrenciler İçin Mezuniyet Töreni Önemli!

Okullar ikinci yarıya başlamak üzereyken, yılsonuna doğru mezun olacak öğrenciler içinde mezuniyet töreni hazırlıkları şimdiden başladı.

Öğrenciler İçin Mezuniyet Töreni Önemli!

Okullar ikinci yarıya başlamak üzereyken, yılsonuna doğru mezun olacak öğrenciler içinde mezuniyet töreni hazırlıkları şimdiden başladı.

Öğrenciler İçin Mezuniyet Töreni Önemli!
25 Ocak 2020 - 22:42

Özel Haber - Tasarım35 Organizasyon sahibesi Nilgün Atılgan, okul yöneticilerini, velileri ve öğretmelere öneride bulunarak, “Mezuniyet töreni öğrenciler için en önemli şey. Doğru firma ve doğru mekân seçimi ölümsüz olması gereken o anı ölümsüzleştirir” dedi.
Öğrenciler ilk yarıyılın ortasındaki tatili kullanırken, bu yıl okullarından mezun olacak öğrenciler için ise bahar aylarıyla birlikte başlayacak olan mezuniyet törenleri telaşı başladı. Her okulun kendisinden mezun olan öğrenciler için düzenlemeyi planladığı mezuniyet törenlerinin,  nerede, nasıl ve hangi bütçe ile olacağı ise bu telaşın içinde en çok tartışılan konu.
Okul aile birliği ve okul idaresinin birlikte karar verdiği mezuniyet törenleriyle ilgili olarak Tasarım35 Ogranizasyon firması sahibesi Nilgün Atılgan’dan önemli öneri ve uyarılar geldi. Atılgan, mezuniyet törenlerinin öğrenciler açısından çok önemli olduğunu, organizasyon firması,  mekân ve tören hareketi açısından ölümsüz olması gerekin mezuniyet anlarının gerçekten ölümsüzleşmesi için iyi tercihler yapılması gerektiğini belirtti.
Tasarım35 Organizasyon sahibesi Nilgün Atılgan, “ Öncelikle Mezuniyetin yapılacağı mekan ve okul düzeyi çok önemli (ilköğretim , lise) çünkü arada farklılıklar oluyor biri yetişkin grubu diğeri çocuk grubu Maalesef ki bu tip organizasyonlar serbest piyasa olduğu için  okul idaresinin veli bütçelerini aşmayacak şekilde bir firma ile anlaşmaları tabi ki bunun yanında firmanın daha önceki yaptığı etkinlikler mutlaka araştırılıp referans alınması organizasyon sonunda hem çocukların hem okul ve eğitimcilerin hem de velilerin mutlu olması çok önemli ki bir 4yilin bitimi hem de hayatlarında yeni açacak oldukları eğitim öğretim hayatına motive olmuş şekilde başlamaları önemli
Bizler organizasyon firması olarak özellikle bu alanda oldukça deneyimli ve iddialıyız. Yaptığımız islerimizde müşteri memnuniyetine sonuna kadar güveniyorum. Kişisel organizasyonlardan biraz daha özveri ve çalışma isteyen bir iş okul mezuniyetleri öncelikli. Bizde bir veli olarak kendim ve çocuklarımın mutlu o geceyi huzurlu bir ortamda nasıl geçirmelerini istiyorsam okul islerini aldığımda baktığım pencere hep o yönde çocuklarımızın en güzel günü her şeyden her andan unutulmaz ve özel olmalı” dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum