Soldan sağa çiçek

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Yönetim Kurulu, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’i makamında ziyaret etti. Yücel, “Hep birlikte olalım, birbirimize destek olalım” çağrısı yaptı.

Soldan sağa çiçek

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Yönetim Kurulu, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’i makamında ziyaret etti. Yücel, “Hep birlikte olalım, birbirimize destek olalım” çağrısı yaptı.

Soldan sağa çiçek
12 Temmuz 2019 - 12:27

Berna VATANSEVER / ÖZEL HABER- “Bizi bir arada tutacak değerlerimiz var” diyen İzmir CHP İl Başkanı Deniz Yücel, bir arada olmalıyız diye vurgularken şunları söyledi:
“Sayın Başkanım, değerli yöneticiler, değerli basın mensupları 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında ve İstanbul’da tekrarlanan 23 Haziran seçimleri sonrasında, siyasi partilere ziyaret gerçekleştirelim istedik. Bundan sonra demokrasi yarışı sona ermiş durumda, seçim takvimi bitmiş durumda. Devamındaki süreçte ülkemize, İzmirimize daha iyi nasıl hizmet edebiliriz bununla ilgili sizlerle görüşelim istedik. Çünkü görevlerimiz her şeyden önce hizmet için yapılan görevlerdir. Bizim temsil ettiklerimizin tabanı veya savunduğumuz ideolojilerin belirli farklılıkları olabilir. Bizi bir arada tutan ortak değerlerimiz var. Her şeyden önce devletimiz var, bayrağımız var. Tabi birlikte yaşadığımız bir kent var. İzmir’e nasıl daha iyi hizmet edebileceğimizi düşünmeliyiz.”
ÜLKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Göremediklerimiz varsa bize katkı sağlayabilirsiniz diye konuşan Yücel, “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi yerelde iktidar. Yarın başka bir parti olabilir. Bugün Adalet ve Kalkınma Partisi genelde iktidar. Yarın başka bir parti olabilir. Önemli olan muhalefet görevini layığıyla yerine getirmektir. Bunun içinde sizlerle daha fazla bir araya gelerek bizim İzmir’e yapabileceklerimiz, sizin destek ve katkılarınız önemli. Dediğimiz gibi demokrasinin de daha iyi bir şekilde hayata geçmesini sağlayarak, yerelde yükselerek, yaşadığımız kente daha iyi hizmet edebilmek istiyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinin kentimize, ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Hoş geldiniz sefa getirdiniz diyerek sözü devralan İzmir MHP İl Başkanı Veysel Şahin, “Milliyetçi Hareket Partisi önce milletim ve ülkem, sonra partim, sonra ben umreleriyle çalışan bir parti. Siyasi partilerde demokrasinin vazgeçilmez unsurları. Bizim içinde ülkemizin bayrağı çok önemli. İzmirimiz de çok kıymetli. Yerelde iktidar olan CHP ve AK Parti ile birlikte çalışmaya, destek olmaya her zaman hazırız. Ülkemiz için her şeyi yaparız. Tekrar hoşgeldiniz” şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum