Urla'da Şok İddia!

Urla Belediyesi Meclisinin onayıyla değişen imar planında, CHP’li Urla Meclis Üyesinnin parseli, tek ticari alan ilan edildiği iddia edildi. İddia sahibi Önder Şengüler, sosyal medyadan paylaşım yaparak, “İddiaya hazırım” dedi.

Urla'da Şok İddia!

Urla Belediyesi Meclisinin onayıyla değişen imar planında, CHP’li Urla Meclis Üyesinnin parseli, tek ticari alan ilan edildiği iddia edildi. İddia sahibi Önder Şengüler, sosyal medyadan paylaşım yaparak, “İddiaya hazırım” dedi.

Urla'da Şok İddia!
30 Ocak 2020 - 10:17

Urla Belediye eski Başkanı Burak Oğuz cezaevinde hakim  karşısına çıkmayı beklerken, Urla’da yapılan imar değişiklikleriyle ilgili de skandalların ardı arkası kesilmiyor. Urlalı Önder Şengüler, önceki gün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, Urla Belediyesi CHP’li meclis üyesinin arsasında yapılan imar değişikliğini yazdı.
Şengüler, harita üzerinde işaretleyerek gösterdiği arsanın, eski Başkan Burak Oğuz döneminde, Urla Belediyesi Meclisi’nin kararıyla Urla’nın tek ticari alan olarak imar verildiğini iddia etti. Şengüler, ticari alan ilan edilen alanın etrafındaki alanlara ise belediye ve kamu hizmeti alanı olarak imar değişikliği yapılarak, arsanın değerinin çok ama çok attırıldığına dikkat çekti.
Önder Şengüler’in o paylaşımı:
Bu resim Urla Gülbahçe Yeni İmar Planından bir kesit arkadaşlar. Bu İmar planı tutuklanan belediye başkanı burak oğuz döneminde onaylandı ve meclisten geçti.
Küçük yuvarlak çizim içinde yer alan üçgen şeklindeki kırmızı renkli parsel bölgenin tek ticari alan ibareli parseli. Bu parselin sahibi ise chp’li urla meclis üyesi. Büyük yuvarlak çizim içinde yer alan mavi renkli parseller ise belediye ve kamu hizmet alanı olarak imara işlenmiş.
Chp’li meclis üyesine ait ticari imar verilen bu alanın önünede belediye hizmet alanı imarlı parsel eklenerek meclis üyesinin arsası inanılmaz bir değere kavuşmuş.
Şimdi bu durum kişiye özel imar durumu değilmidir?
Bu durum ranta davetiye değilmidir?
Yüzlerce parsel dururken neden chp li meclis üyesinin parseli ticari alan kabul edilmiş , üstelik önündeki dev boşlukta belediye hizmet alanı olarak işlenmiş?
Şimdi bu durumda ranta ve kişiye özel imar yapan grup chp değilmidir?
Günlerdir zeytineli ile uğraşan chp li şehrazat mercan aceba bu konu içinde itiraz edecek mi köye gidip halka toplantılar düzenleyecek mi?
Günlerdir suni gündem yaratıp zeytineli kamulaştırmasını konuşan chp’li arkadaşlar ve değerli Urla halkı’nı bilgilendirme gereği hissettim. Zeytineli kamulaştırmasında hiç bir Ak Partili’nin yeri yok bunu ispata hazırız ama gülbahçe yeni imar durumunda chp’li meclis üyelerinin ve chp’li belediye başkan aday adaylarının yerleri var biz bunu ispata hazırız...

işte o harita

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum