Batur'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyarette bulundu. Kılıçdaroğlu, Batur’u makamında ağırladı.

Batur'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyarette bulundu. Kılıçdaroğlu, Batur’u makamında ağırladı.

Batur'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret
23 Ekim 2019 - 17:57

Gerçekleştirilen ikili toplantıda Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na ilçede yürütülen çalışmalar ve verilen hizmetler hakkında bilgi verdi.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun makamında gerçekleştirilen özel görüşme son derece samimi ve sıcak bir toplantı oldu. Konak Başkanı Batur, ilçede yürütülen, yakında tamamlanacak ve hayata geçirilecek projeler hakkında hazırladığı dosyayı Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na sundu. Çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Batur, projelerle ilgili ayrıntılı bilgileri ve bölge ile bölge insanına sağlanacak katkıları, hazırlanan dosya kapsamında görsellerle Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na aktardı.
SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA İNSANA DOKUNAN PROJELER
Başkan Batur, İzmir’in kalbi olan Konak için büyük bir değişim hazırlığı içinde olduklarını söyleyerek konuşmasına başladı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, sosyal belediyecilik anlayışıyla insana dokunan projelere hız verdiklerini belirten Başkan Batur, “Engelsiz Yaşam Köyü” ve “Toros Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri” projelerinde gelinen son noktayı aktardığını söyledi.  Konak’ın kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğu noktalarda dönüşüm planlarını büyük bir hızla tamamlarken, Konak vatandaşının sosyal hayatını ilgilendiren çok önemli çalışmaları da hayata geçirdiklerini bildiren Başkan Batur, engelli hemşerileri için hayati bir proje olan ‘Engelsiz Yaşam Köyü’ ile ‘Toros Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri’ için geri sayımın başladığını müjdeledi.  Yakında açılışlarını gerçekleştireceklerinin haberini veren Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Genel başkanımıza da özellikle engelli çocuklarımız ve onların ailelerinin hayatlarını kolaylaştıracak ‘Engelsiz Yaşam Köyü’ projemizi, tüm detaylarıyla aktardım. Toros Çok Amaçlı Sosyal Tesislerimizin de bölgede büyük bir sosyal ihtiyacı karşılayacağını ve kentsel dönüşüm öncesi, o bölgede yaşayan insanımıza nefes aldıracağını ifade ettim” dedi.
 ENGELSİZ YAŞAM KÖYÜ
Sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirilmeye hazırlanan “Engelli Yaşam Köyü” projesi kapsamında, engelli bireylere ve çocuklara daha kaliteli hizmet vermek hedefleniyor. Merkezde engelli çocuklar eğitilerek, bireysel iş edinmeleri noktasında destek sağlanacak. Engelli bireyler için Psiko-Sosyal Destek Merkezi’nin de yer alacağı Engelsiz Yaşam Köyü’nde bu hizmet ücretsiz olarak verilecek.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum