Gazeteci Yazar Eyce'den 'SİYAH KOLTUK'

Gazeteci Yazar Eyce'den 'SİYAH KOLTUK'

Gazeteci Yazar Eyce'den 'SİYAH KOLTUK'
13 Şubat 2020 - 20:09

Aynalı Oda, Derin ve Islak Cinayetlerinin yazarı, gazeteci Ali Eyce, yeni romanı için gün sayıyor. ‘Siyah Koltuk’ ismini verdiği romanında, sonu beklenmedik şekilde biten entrika dolu bir aşk hikâyesini anlattığını belirten Gazeteci Eyce, “Polisiye tadında bir aşk romanı” dedi.
İzmir basın camiasının duayen isimlerinden Gazeteci Yazar Ali Eyce, dördüncü romanı için gün saymaya başladı. Yaklaşık 4 yıldır üzerinde çalıştığı romanını tamamlamanın rahatlığı içinde olduğunu belirten Gazeteci Yazar Ali Eyce, bu romanının diğer romanları gibi yaşanmış olaylardan esinlenerek yazdığını belirtti.


Aynalı Oda, Derin ve Islak Cinayetlerinin yazarı Gazeteci Ali Eyce, bu romanına da ‘Siyah Koltuk’ ismini koydu. Siyah koltuğun, romanında geçen bir nesne olduğunu ama bu nesnenin çevresinde yaşananların insanları heyecanlandıracağını, düşündüreceğini belirten Eyce, “Polisiye tarzında ama içinde aşk entrikaları dönen, pembe köpük bir konu var. Okuyucularım, özellikle kadın okuyucularım romanda kendisini bir yerlerde bulacağını, erkek okuyucularım için ise tamamen ders mahiyetinde bir roman olduğunu düşünüyorum. Romanlarımda her zaman gerçek, yaşanmış olayları tercih ediyorum. Bu da doğru veya yanlış düşünmemi engelliyor. Ne ise onu yazıyorum. Doğru ve yanlış düşünmeyi okuyucularıma bırakıyorum.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum