Tacizciyi Sosyal Medya'da teşhir etti!

Tacizciyi Sosyal Medya'da teşhir etti!

Tacizciyi Sosyal Medya'da teşhir etti!
03 Şubat 2020 - 11:09

İstanbul’da yaşayan D.T. İstanbul Barosu’nun iş alanında yazan avukatın iş alanına gittiğinde uğradığı tacizi hem şikayet etti, hem de sosyal medyadan teşhir etti. D.T., iş arayan başka kızlarında avukat olmadığını düşündüğü bu kişinin tuzağına düşmemesini istedi.
İstanbul’da yaşayan 22 yaşındaki D.T., İstanbul Barosu’nun sitesinde yer alan avukat ofisindeki iş görüşmesi için, verilen adrese gitti. Adres kendisini avukat olarak karşılayan S.Y.’nin sözlü tacizine uğradığını belirten D.T., oradan ayrıldığını belirtti. Ancak daha  sonra S.Y.’nin işe alındığını söylemesi üzerine, yanlış anladığını düşünerek, işe ihtiyacı olduğu için yeniden ofise gittiğini belirten D.T., avukat olduğunu  söyleyen S.Y.’ni bu kez fiziksel tacizine uğradığını belirtti.
Taciz üzerine işi de, işyerini de terk ettiğini, polise gidip şikayetçi olduğunu belirten D.T., S.Y’nin kendisini avukat olarak da kayıtlarda tanıtmadığını, İstanbul Barosu’nda da bu isimle bir avukatın olmadığını öğrendiğini  söyledi.
Yaşadıklarını ‘Fakir Avukatlar’ sosyal medya paylaşım sitesinde paylaşan D.T., iş bulma umudu içinde olan kızların, bu adamın tuzağına düşmemeleri için bu mesajı yayınlamaya gerek gördüğünü belirtti. S.Y.’nin adresini ve adını açıkça yazan D.T., ‘Birilerinin başına bir şeyler gelmeden bu kişiyle ilgili umarım  bir şeyler yapılır’ dedi.
İşte D.T.’nin tacizciyi ifşa eden o sosyal medya mesajı:

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum