Ege Başkanları CHP Genel Merkezi’nde

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ege Bölgesi’nin Ankara’da faaliyet gösteren vakıf ve derneklerinin başkanlarını ağırladı.

Ege Başkanları CHP Genel Merkezi’nde

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ege Bölgesi’nin Ankara’da faaliyet gösteren vakıf ve derneklerinin başkanlarını ağırladı.

Ege Başkanları CHP Genel Merkezi’nde
26 Kasım 2019 - 16:25

Ege Bölgesi illerinin vakıf ve derneklerinin 2005 yılında oluşturduğu EGEM Platformu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaret düzenledi. Ziyarette Genel Başkan Kılıçdaroğlu, EGEM’in düzenlediği ve bu yıl 12’nci kez kapılarını açacak olan Ege İlleri Tanıtım Günleri etkinliğine davet edildi.
Ege Bölgesi’nin vakıf ve dernekleri tarafından CHP Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na gerçekleştirilen ziyarete, bu yılki EGEM Platformu Dönem Başkanı ve Aydınlılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Apaydın, Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali Özerkan, Ankara Denizlililer Derneği Başkanı Adnan Özkul, İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Başkanı Nuri Uygun, Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Gezinti ile Uşaklılar Derneği Başkanı Nuray Salıcı katılım gösterdi.
“BU SENEDE İZMİR’İN FARKINI ORTAYA KOYACAĞIZ”
İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu, ziyaretleri esnasında kısa bir açıklama yaptı. Aksu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bu yılki fuar açılışına katılacağının haberini verdi. Genel merkezde gerçekleştirdikleri görüşmenin son dere olumlu bir havada geçtiğini belirten Aksu, Kılıçdaroğlu’nun fuar açılışına katılacağını bizzat kendisinin söylediğini açıkladı. Kılıçdaroğlu’nun, Perşembe günü gerçekleştirecekleri açılışa katılacak olmasının hem CHP Genel Başkanı hem de ilin milletvekili olmasından dolayı kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Aksu, bu durumun bundan sonraki çalışmaları ve etkinlikleri içinde kendilerini motive edeceğini vurguladı. Bu fuar için çalışmalarına başladıklarında “Bu sene de İzmir’in farkını ortaya koyacağız” dediklerinden bahseden Aksu, sözlerinin arkasında olduklarına vurgu yaptı. Gerek İzmir’den gelecek belediyeler, belediye başkanları ve firmalar gerekse de kendilerini açılışta yalnız bırakmayacak siyasiler, bürokratlar ve hemşerilerle önce İzmir’e sonra bölgeye olumlu katkı sağlayacak bir etkinliği başarıyla gerçekleştireceklerine inandıklarının altını çizen Aksu, “Sayın Genel Başkanının da bizler için son derece önemli olan böyle bir gün de bizleri yalnız bırakmayacak olması bizler için hem büyük bir onur hem de önemli bir güç, destektir. Kendisine ilgisinden ve tevazuundan ötürü çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  
EGE İLLERİ TÜRKİYE TANITIM GÜNLERİ
EGEM Platformu tarafından bu yıl 12’nci kez kapılarını açacak olan Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri Etkinlikleri 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında meraklılarıyla buluşacak. Dört gün boyunca ziyaretçilere açık olan fuar, Ankara ANFA Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuarda, Ege Bölgesi’nin yöresel ürünleri, yiyecekleri, belediye ve kamu kurumlarının projeleri sergilenecek. Açılış ise 28 Kasım Perşembe günü saat 12.30’da yapılacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum