“İzmir olacağız, Türkiye olacağız”

Belirli aralıklarla ilçe teşkilatları, mahalle başkanları, kurucu yönetici ve üyelerle bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, çalışmalarına devam ediyor.

“İzmir olacağız, Türkiye olacağız”

Belirli aralıklarla ilçe teşkilatları, mahalle başkanları, kurucu yönetici ve üyelerle bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, çalışmalarına devam ediyor.

“İzmir olacağız, Türkiye olacağız”
02 Ağustos 2019 - 16:08

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, teşkilat buluşmaları için Kemalpaşa, Tire, Beydağ, Tire, Ödemiş, Bayındır ve Kiraz'a gitti. Kurucu ilçe başkanları, yöneticileri, üyeler, eski ve yeni mahalle başkanları ile bir araya gelen Sürekli, esnafları da ziyaret etti.
Teşkilat mensuplarına seslenen Sürekli, " AK Parti kuruluşundan itibaren millete hizmet felsefesini şekillendirmiş ve teşkilatlanma sistemini oluşturmuş bir partidir. Kökleri sağlamdır. Bu dönemde de güçlü kadrolarla hep beraber vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Bunu yaparken teşkilatlarımızın sorunlarını da çalışacak, iletişim ağımızı güçlendireceğiz. Bölgelerimizde ilçe başkanlarımızın önderliğinde ve koordinesinde, sorunlar ilçe koordinatörlerimize, bölge başkanımıza sonra il teşkilât başkanlarımıza gelecek. Doğru bir koordinasyonla her aşamada çözüm üretmek için çalışacağız. Biz, hiçbir zaman kendi içinde savrularak ideallerini bir yana bırakan partiler gibi olmadık.  Sistemi ve işleyişi olan, millete hizmette tek yumruk olan güçlü bir yapıyız. Her kademede görev yapmış, emek vermiş ve vermekte olandan Allah razı olsun, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu gücü artırarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Toplantıda 4 belediyeyi kazandıklarını vurgulayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sözlerini şöyle sürdürdü:
“4 belediyemiz de, başkanlarımız da gözbebeğimiz.  Bayındır'da, sarı çocuğumuz, Uğur kardeşimiz var ki gece gündüz demeden çalışıyor.  Kiraz'da ikinci dönemi olan Saliha bacımız, genç kardeşimiz Hakan ve halkımızın büyük sevgisine nail olmuş Sadık kardeşimiz tüm sınırlı, zorlu şartlara rağmen canla başla çalışıyor. Hedefimiz, daha çok çalışarak, 2024'te büyükşehiri ve daha çok sayıda ilçeyi kazanmak. Ancak şunu iyi biliyorum ki bu dört belediyemiz güçlenerek yol alacak ve örnek çalışmaları ile bizi hedefimize ulaştırmada büyük rol üstlenecek. Ödemiş, Tire ve Beydağ'da önemli bir gücüz. Bu sinerjimizi korur, hedefe kitlenirsek bu bölgeleri yerel hizmette ak belediyecilikle buluşturacağız inşallah. Türkiye genelinde 31 Mart Seçimleri'nde partimize gösterilen yüzde 52 oranındaki teveccüh hepimiz için büyük sorumlulukları beraberinde getiriyor.  Milletimizin güvenine layık olmaya çalışacağız. Hedeflerimiz büyük, 2023- 2024'e durmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ama önce bir olacağız, beraber olacağız. Güçlü  olacağız.  Hep birlikte Bayındır olacağız. Ödemiş  Tire olacağız. Kiraz olacağız, Beydağ olacağız, Izmir olacağız, Türkiye olacağız.”
Haber: Gülşah Zencir

YORUMLAR

  • 0 Yorum